Grillning

Nu ska jag snart traska över till mina kära grannar och grilla lite :)

Måste ju bara klä på mig!

Men gott ska det bli :)
Hörs sen :)

(jag vet, jag har så långt att gå ;) )


Hmm

Egentligen så tror jag att min födelsedag varit ganska skräpig.. Bränt mig, bakning från helvete (nej jag tror inte ens det blev gott) kollat på min kyl som fortfarande inte blivit fixad, fortfarande stökigt här hemma, ja allt och lite till.. Nu lägger jag mig så denna dag går över. Tack och hej


Men ett stort grattis

till mig själv då, som blir 23 år idag!

Nej nu ska jag återgå till tårtan

Godmorgon världen

Trött som ett as, trots att jag sov ganska sammanhängande.

Nej nu ska jag slänga nu på racern och glida nedåt, se om man piggnar på sig!


Händelserik dag

Efter en lång och händelserik dag är det äntligen läggdags (ja jag har svårt att lägga mig i tid), och skönt ska det bli! Sov något så ruggigt dåligt inatt, hoppas på bättre sömn inatt :)

Har idag iaf hunnit med att jobba fm, dusch, uppsminkning, snabb sväng till Nisses för att köpa grejer till tavlan, orkade aldrig snickra ihop den idag så får bli imorrn.
Iväg till bergströms och bytte om för modevisning, nej jag kollade inte, jag gick och visade upp kläder! Tre olika outfits, herregud säger jag bara :p men kom hem med en tröja jag ska fundera över iaf, snygg är den, men dyyyyr, där av tvekan :p

Nej mot min sköna men alldeles för tomma säng! Tur påskhelgen är här snart iaf :)


tjugosjätte mars tvåtusentolv

Ja jag vet att det varit tyst i över en månad, men det har varit mycket flytt åt både mig och farmor o farfar, träning, sjukdom och jobb, så tycker inte att jag haft nått värt att skriva :P

 Precis käkat, så nu ligger jag i paltkoma här i soffan, tvättmaskinen rullar för fullt och jag funderar vidare på hur jag ska göra ute på verandan. Städat undan och slängt alla tomma kartonger som stått där ute nu, men ska ställa ut korgstolen för stunden iaf och det lilla röda bordet, blir nog bra :)

 Jobbar fm hela denna vecka, guda skönt efter dessa två kaotiska veckor men så sjukt mycket folk varje dag, men men, klirrar ju fint i kassan iaf :)

Ska snart ta tag i disken här hemma, den diskar ju tyvärr inte sig själv!

Sen är det dags att fundera ut över vad jag ska baka, en annan bli ju 23 på torsdag :P Sen ska jag nog även ut till Nisses och köpa lite tyg, ska göra mig en urtjusig tavla och ha i hallen :)


RSS 2.0