Nu rullar vi

Öronen är igenpluggade med musik, bilen är i rullning och det som är glömt ja, då är det så!

Hej då smb, ses nästa år! Hej Sälen!


Sälen baby!

Ska precis till att kliva upp ur sängen och packa och plocka undan det sista här hemma. För idag drar vi till Sälen för en trevlig nyårshelg.

Frågan är om man kommer ur sängen? Invalido javisst! Satans träningsvärk! ;)

Och sova i bilen? Om jag ska!


Juldagen

Denna dag är en mycket lugn dag, kvällen fortsätter i samma anda!

Seg dag, det är slitsamt att fira jul, även om man inte gör så mycket.

Men idag har jag varit hem en vända, sov kvar natten till idag med hos mamma, så tog det lugnt hemma och duschade och gjorde mig klar.
Hem till mamma, somnade i soffan, hoppsan! Men skönt var det, sen bar det upp till stan och lämna affisens julklappar och nu väntar kalkonmiddag och spel hos mamma. Skönt :)

God fortsättning allihop!


En riktigt

God jul till er allihop!


Lgh uppsagd!

Nu så är min Lgh uppsagd, sa till att vill nån ha den tidigare så finns den tillgänglig från 1 feb. Fy va skönt :) bara vänta på att nån vill ha den då.

Dö trött och har ingen lust till nått idag!
Men men, dags att åka från stan och ner på byn och jobba lite, efter det blir det stan igen för vägning och mätning hos Madde. Borde ha Ågren men är för trött för att ens orka bry mig idag.

Fredag är jag ledig iaf :)

Tjing tjing


Må bättre

Efter några avsnitt av Sunes jul (förövrigt bästa julkalendern) så drar jag mig iväg till gymmet ännu en dag, bara tredje passet denna vecka så känns ju jäkligt lite, men två dagar kvar på denna vecka :)

Hällt i mig en celsius också nu till frullen, mango persika, helt okej även om jag föredrar apelsin, köpt mig en vilda bär också, men den provsmakas imorrn.

Nej nu glider jag till mitt kära Må bättre så man kan med gott samvete ställa sig på den helvtiska vågen hos Madde på tisdag (ångest javisst!)

Sen blir det fullt upp innan jobbet.
Ja visst såg ni rätt, jobb.. Min lediga dag blev en arbetsdag, så istället för att jobba 9 dagar blev det 15, tur jag är långledig över jul och nyår, nyår som förövrigt kommer spenderas i Sälen :)


Huxf flux

Gnällde igår för mig själv över att jag fick jobba så lite timmar (har ändå mer timmar än några andra på ordinarie) hux flux blev det en dubbeldag imorrn tisdag och även gå ner tidigare idag.
Ja gjorde inte mig något, blir klirr i kassan ;)

Även lite katt och fisk vakt just nu, så har nu krupit ned i mammas underbart mjuka säng och ska till och sova, för även om jag jobbar dubbelt imorrn så vill jag till gymmet! Ska försöka komma upp i tid så jag hinner :)

Och på onsdag blir mysdag med mormor innan jobb. Mat i stan och lite shopping.

Nej dags att slockna i denna sköna säng!


Ett mål

Syrran och jag var upp till stan idag, köpte en julklapp och fixade lite grejer. Så nu är jag ännu mera taggad, känns bra att ha ett mål!

Och herregud vad skönt det ska bli med gymmet imorrn, känt mig som en flodhäst idag :p


Rödtott

Ja förresten, jag har ju klippt mig :) och färgat, mallan fick ganska fria händer så det blev brunrött med gnejs mycket slag mot rött och så guldfärgade slingor på det :) mycket fina färger, samt att håret blev en dm kortare :p känns ovant, men är det slitet så är det :) inga tovor här inte!

Ska se om jag kan lägga upp en bild på det imorrn. Nu är det ett väldans tack och godnatt då jag jobbar fm imorn!


Nya pjucks till gymmet :)

Idag kom dom, som jag har väntat! Mina nya vita snygga pjucks till gymmet :) kanon sköna var dom, så jäkla nöjd. Så lätta att det känns knappt att man har skor på sig.
Så idag blev det 50 minuters kondition, ska bara köra kondition nu fram till nyår tror jag, möjligtvis styrka två gånger i veckan men huvudsakligen blir det kondis.


Idag har jag förresten försökt mig på att baka/koka kola, får se hur den blev, visar sig imorrn, blev den bra gör jag en ny sats tror jag. Luktar gott gör det iaf :)


Andra advent

Blidde inget julbak igår, däremot kom jag hem med ett par skidor, så nu är jag då redo för Sälen :)

Men idag har då jag och lillebror bakat pepparkakor, godiset får vänta tills tisdag när jag är ledig igen.
Fyra plåtar fick vi ihop iaf, änglar, stjärnor och nån dinosaurie.

Nej läggdags så jag kan pallra mig till gymmet imorrn!


Julklapps ångest?

Dom sa just den meningen på tv, och jag blev och fundera, har jag nån sån?
Hmm, nepp! För jag har inhandlat nästan alla, en grej kvar till lillebror, syrran och jag ska köpa till Anders, men vi vet redan vad vi ska köpa, så var det klart sen, känns ganska fint må jag säga, att vara ute i tid för en gångs skull, och dom jag har köpt en redan inslagna och klara, alla utom affes som ligger här bredvid mig i soffan.

Gymmet gick bra, konditionspass, dröp av svett när jag var klar, fiiint de! Men herrejisses vad jag var hungrig när jag kom hem!
Det var bra gott med lunch, snart dags för ett mellanmål.
Vågen går stadigt nedåt, känns så bra just nu, bara lite snö jag saknar.

Nej nu ska jag se om jag kan få nå kläder på mig och åka till affären och öpe mig nå gotte till min ätardag imorrn :) Flyttade om den från fredag (då jag egentligen har ätardag) till lördag då jag ändå är ledig.


Fredag och snart ledig helg

Min första lediga helg på 6 veckor, men gissa om det ska bli skönt!
Med andra ord är det 6 veckor sen vi for på semester.

Så nu ska jag snart ta tag i dagen innan det är dags för jobb ikväll, så har en tvättmaskin i nu, tänkte den skulle bli klar innan jag far mot gymmet, idag är det kondition som står på schemat, skönt  tycker det är förbannat tråkigt, så mycket roligare att köra styrka :)

Inget direkt planerat här hemma under lediga helgen, mycket möjligt att jag ska prova på att göra julgodis imorrn för första gången, och på söndag ska det nog faras till Kuppan för att köpa jlklappar, har spanat in ett par tofflor som jag skulle vilja ha, vore skönt mot mina kalla golv.
Och sen, det bästa, INDIANA JONES på söndag :)

Och är det någon som känner sig manad till att diska mitt berg i köket så är denna person grymt välkommen!

1 december

Kul att inlägget jag skrev försvann :P SNåja, första luckorna i kalendrarna är öppnade/skrapade, vinst i chokladkalendern iaf ;) 

 En sjujävla vinst på vågen imorse, glädjetjut över hela badrummet, 76,8 stod vågen på typ och jag har med det då passerat minus 10 kilo! fattar ni, minus 10 kilo!
Detta firade jag men grötfrukost (som alla andra morgnar) och första avsnittet av Sunes jul, vilket är den kalender jag kommer kolla på iår.

 Nej nu ska jag masa mig mot affären och köpa tvättmedel så jag kan ta tag i mitt berg i garderoben och ta mig mot gymmet för det 3e passet för denna vecka. Vilodag igår (vilket inte var vilodag då det var storstädning av hemmet) så nu ska det bli skönt av svettas om röven.

Detta inlägg blev då hälften av det jag skrev innan allt försvann men orkar inte göra om :P hej hopp!


RSS 2.0