Packar

Packar ihop mitt liv i lådor än en gång. Ska jag lyckas rota mig i åtminstone 1 år nu, återstår att se :p haha men förhoppningsvis, folk verkar ju tycka att jag flyttar för mycket :p


Köpa?

Denna ligger jag och arbetar på inatt. Inte klar än givetvis, skuggning och småfix kvar, men vill nån köpa så är det bara att hojta till!


Ny tavla på g!

Ny tavla på g! A3 papper, kommer nog gnälla mycket på denna, men ja får se, är verkligen inget jag brukar måla.

Blir nog feb bilden det iaf.


Januari bilden

Här är januari bilden iaf :) även om kortet inte gör den rättvis, även första bilden för 2012. Nu ska jag sätta mig och leta reda på inspirationsbilder :) blir nog att börja skissa redan ikväll


Bättre sen än aldrig; The List

Jag vet att jag skulle ha skrivit in listan för två dagar sen, men jag har varken haft tid eller ork till att sätta mig och skriva, ibland tar det det emot, är ju knappt nå folk som läser iaf så :P

Har iaf hunnit iväg till VC/barnmorska och gjort ett cellprov, får svar om ett par veckor, varit på gymmet och kört ett skönt konditionspass, lunchat med mig själv och hängt tvätt. Inväntar att andra tvätten ska bli klar så jag kan hänga den med, funderar på att ta ett danspass med snabeldraken också nu innan jobbet.

Nåja här kommer listan med mina mål och vad jag skulle vilja göra innan året är slut :) 


♥ Nå min målvikt och komma i mina gamla favoritjeans
♥ Flytta till ny lägenhet
Måla mera, minst en bild i månad (januaribilden är redan inramad och står på tavellisten)
♥ Våga mera färg i bilderna
♥ Investera i ett skrivbord och en skrivare
Ny gaddning 
London
♥ Thailand
Köra gärner på gymmet 
(
mycket slarv denna vecka och föregående, men i övrigt är jag där 5 ggr/v och tycker det är lika skönt varje gång)
Kryssning med Eve 
 

Detta är inte omöjliga mål, måla kan jag, gäller bara att ta sig tid, har redan två idéer jag vill genomföra och jag tror kommer bli bra.
Vikten, ja det går ju åt rätt håll och fortsätter jag bara kämpa och köra som jag gör nu så kommer det gå bra, till min födelsedag har jag ett delmål och det är -5 kg, det är två månader dit, det borde gå?
Skrivbordet har jag redan spanat in på Ikea, ska köpa den sen när jag flyttat och fått lite mer plats, ska skönt att få en ordentlig arbetsplats, den åker in i sovrummet sen, blir kanonbra :)
Resorna är det jag vill och kryssningen har jag Eve redan pratat om, bara inte bokat nån än :P Och Thailand har jag och Jennifer pratat om och då blir det i vinter :)

Ja nej flytten som sagt, bara väntar på att få höra, men annars blir den väl i mars, även om jag vill nu :) Skönt att byta lägenhet och att den nya är större och jag äger då jag köpt den, fint de :) 

Nu en dans med snabeldraken nu, finns ju en viss risk att jag får efterlängtat besök imorrn :)Hemkommen

Yes hemma från jobbet, nu innan gymmet och allt sådant tar jag Evisen en tur till staden, lär kika på en mp3 eller nått att ha med till gymmet, nån sån här billig slit och släng sak.
Orkar inte med att släpa med på telefonen, bara för att lyssna på musik, har den hellre i skåpet, brukar iaf sluta med att den ligger bredvid flaskan och schemat iaf oanvänd.

Jaha kör en 13 dagars på jobbet nu, liten miss av mig, men jobbat så lite under dec så är väl behövligt, men lite tråkigt att jobba om folk hela tiden. Nåja, är ju inte bara kvällspass hela tiden och det är skönt, lite prickade man in :) men sen fram emot fredagen den 27e, lediga dagen :) och sen första helgen i feb blir det ledigt :)

Förra tisdagen gjorde jag sista besöket hos Madde iaf(kostrådgivare och pt) och det har gått bra :) ska köra på själv ett tag nu vad gällande kosten och tror det kommer gå bra. Får se till att inte slappa till mig själv nu bara för att kg inte går till henne varannan vecka och väger/mäter, blir ett prov i sig. Men känner att motivationen är på topp och vill man, ja då klarar man fan i mig det med! Som en kommentar i tidigare inlägget "kämpa på!" :) så skönt med såna peppande kommentarer!

Ska skriva in en lista senare ikväll med mina mål och planer för 2012 :) inte bara gällande träning, men träning, resor, livet, saker jag vill! Och tänk vad kul att kunna kryssa för och tänka att jag gjort det jag velat :)


Det artar sig

Det börjar ta sig! Även om jag kanske inte riktigt vågar ställa mig på vågen efter helgen :p blivit alldeles för mycket skit. Men ska gå upp och göra lie gröt nu, J tyckte ju det var roligt att plinga i telefonen okristligt tidigt och väcka mig. Hmm undrar om det finns nån mjölk hemma? Sen får det nog bli nån timme på gymmet, inte varit där sen i tisdags, fyyy på mig!


Här kommer lite bilder på nya träningslinnet från hm. Rosa, billigt och tokskönt, så värt pengarna :) och i det ser även jag att jag tappat lite även fast jag nästan stirrat mig blind i spegeln :p


RSS 2.0