Oj oj oj

Bäddat nytt i sängen, dammsugit lite bakom sängen, ska snart ta tag och dra av under den, häng ut täckena på vädring, öppnat mitt fönster och samlat ihop lite pant.
Nu är jag värd ett family guy avsnitt och ett glas juice innan jag fortsätter, har ju hunnit packa lite mer också :)

Bloggar

Är det ingen som bloggar på söndagar?

Har ju inge att läsa :/ Men blir nog en Borlänge tur i veckan om jag fortfarande bara jobbar lunchen, då ska jag köpa mig en bok tror jag. Alla mina böcker ligger nedpackade, har hittat två påsar, men fattas fortfarande massor och mamma vet inte riktigt vart hon ställt dom, attans! Aja, har två veckor på mig att leta reda på dom nu.

Åh gud jag är så sugen på att åka till Ikea nu snart, kikar på deras hemsida lite och hittar lite olika bra saker. Vet att många förkastar Ikea, just för att det ärIkea, men jag tycker det är kul att knalla runt där. Sen har jag inte så mycket pengar just nu vilket gör Ikea ännu bättre för att det är så billigt :) Snyggt och billigt är en bra kombo :)

Vill haaa!


Tradera

Tradera auktionerna går ganska bra, har tre bud startbud på tre av fyra saker, känns bra och skönt att det trillar in lite slantar där :) Hoppas det blir lite fler som budar nu bara, moneymoneymoney!

Åh vad jag vill flytta nu!
Har kommit på hur jag ska ha en vägg, vet dock inte om jag ska ta kortväggen mot köket eller väggen i köket.
Jag ska iaf köpa klädnypor som jag ska måla svarta (om jag inte hitta svarta vill säga) samt ett tjockare snöre i svart, som jag sen ska sätta fast på väggen där jag ska pinna upp mina bilder sen :) Kommer bli kanonsnyggt tror jag :)

Vet iaf att jag får nytapetserat i hallen nu, kul kul.

Måste göra klart Sinatra tavlorna nu också, men jag har ingen ork, speciellt inte när det ser ut som kaos här och jag ändå inte har några ramar.
Kom även på, att ena målningen har en svart bakgrund, och den andra en vit, det har ajg faktiskt inte tänkt på när jag målat dom att det blev så, såg jag nu. Och tror att ramarna bara var svarta, så ska måla om en ram vit och sen köra svart ram runt den med vit bakgrund och tvärt om, kommer bli skiiiiitsnyggt!

Nej får se vad ajg ska göra nu, 22 år, lördag och här ligger jag ner bäddad i sängen i brist på annat och en massa dumma tankar virvlande i skallen.. Sova är ett alternativ (med andra ord, ligga och vrida på mig till kl 5, dö av utmattning i två timmar för att sen vara klarvaken igen) eller glo på Oth då det är enda serien jag har på datorn just nu, ingen ork att hitta nått annat och blocket och pennorna ligger nere. 

Well well...

Jag saknar dig, jag saknar dig mer än du förstår..

För att citera P. Sawyer

Jag håller fullt med..

"Det är att ge sitt hjärta till nån som är den svåra biten"


Detta ligger ute nu

Detta här är vad som ligger ut på tradera, kom och kööööp ;)

 
Dett är vad som finns ute nu då, vit hood från saints & mortals, Ed Hardy top, en lite längre Nike hood,  och en underbar Svea klänning.

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=1787561 

Vågen

Blidde ingen tur till stan, så ska istället torka håret och ta kort på grejerna som jag vet ska upp på tradera.

Tappat lite till såg jag när jag ställde mig på vägen, längesen jag vara nere på dom siffrorna.
Hatar att väga mig, men så länge det går åt rätt håll så.
Borde börja med att mäta också, men just nu har jag noll ork till det, det kommer när det kommer helt enkelt.

 
Fick bli en solig, ledig bild på mig och lillebror :)


24 februari

4 dagar kvar på denna månad nu, fy fan vad skönt, februari är inte alls min månad..

Hmm nu hör jag hur det skrapar under sängen, och visst kröp monstret fram nu, monstret, äver kallad zorro the cat, har varit ute i slagsmål igen och knallar nu runt med en dräneringssladd som sticker ut i skallen, ena änden i bakhuvet och den andra i pannan, supermysigt! Även en papptallrick runt nacken för att han inte ska klia sönder det.

Känner mig ganska arg idag, eller ja, explosionsrisk är nog rätta termen, suttit med den där förbannade Sibyllaskolan igen, hlr och brandkurserna är klara, samt rätt rätt men rätt sätt funkar inte, jävla virus fan och Håkan som sitter på det där jävla utbildningsgrejen svarar inte i telefon eller mailen, trots att han verkar ha varit in och pysslat med nått på min utbildningssida.
Även betalat räkningar, allt funkade utom när jag skulle betala in hyran, då finns inte mottagarkontot, jävla swedbank, alltid samma problem när jag ska föra över pengar dit.
Jag blir så matt..

Tänkte göra ett försök att åka till Åhléns nu innan jobbet, men det verkar nästan som det sprack, får se om jag hinner när dom andra kommer hem så jag inte behöver ha koll på el monstro. 

Börjar bli tomt i rummet nu när jag har packat ihop det mesta på klädstången, har en hel del jag lär tvätta också känner jag så det är gjort, har ju ingen tillgång till tvättmaskin och känns ju drygt att behöva åka hem till mamma och tvätta det första jag gör, men det är ju två veckor kvar, kommer hinna tvätta många gånger på den tiden :P

Usch nej jag vet inte, allt känns bara fel just nu, eller så är det bara jag som inbillar mig, det gjorde jag ju sist tydligen, men jag vet inte..

Nej, man kanske ska klä sig och åka och tanka bilen, köra på ångorna har ajg hört att det är inte bra :P panta lite också och slänga ner dom slantarna i Doris :) Det börjar ta sig där, hon börjar bli ganska tung.

Tradera och kaos..

Nu vet jag hur jag ska göra iaf med bloppisen som jag fundera över eller om jag skulle lägga ut det på tradera.
Jag lägger in lite bilder på kläderna här, samt en länk till tradera så får man gå in där och buda.
Har en känsla av att det är lättare att få det sålt då det är fler som ser det :)

Så för tillfället ligger kameran på laddning och jag borde väl rensa lite mera samt bädda nytt i sängen och städa.
Blev ett sånt jävla kaos nu när allt nytvättat kom upp, huhu! Och då har jag minst en och en halv laddning tvätt till!

Och jag tycker redan at det är kaos här inne med tanke på att jag flyttar snart och ja, då har jag typ 2-3 store kassar inne i mitt lilla rum plus dragit fram lådorn under sängen och staplat upp dom på hö istället bredvid klädstången nu.

Åh har så mycket i mitt huvud som vill ut nu, men på nått vis verkar det alltid som nån blir arg då, allt för oftast jag själv då jag har såna krav gällande bilden i fråga och tycker jag inte att det blir som jag tänkt det då föyger sakerna allt som oftast in i väggen i ren frustration, eller så blir nån annan arg över nått annat..

Snart flytt iaf, och gud vad skönt dte ska bli att byta detta lilla rum mot en tvåa!

Nej, nu ska jag se om jag inte  ska kunna börja städa, för sen ska jag börja på Ingrids tavla som hon ville ha :)

19 februari

Ska väl snart ta tag i mitt rum med tvätt och lite ihopsamlande, flytten blev ju tidigarelagd med ca 2 veckor, inte mig emot egentligen.

Så ska väl gå igenom lådorna under sängen (ja har man ingen byrå eller garderob så lär kläderna förvaras nånstans) och se vad det finns i dom. Just nu knallar ajg ju bara runt i arbetskläder, gym/myskläder så är juinte direkt nått annat som används.
Vet en klänning jag ska sälja iaf, aldrig använd så varför ha den kvar?
Vet dock inte om jag ska ha en bloppis eller lägga ut på tradera? Vad tycker folket?

Vad är det för fel med tiden?

Idag har tiden stått stilla, änåd har jag ;
*sovit bort halva dagen
*varit ute i stugan och röjt i snön
*skjutsat på mormor
*hyrt film

Och ändå har tiden tyckts stått stilla!
Samt att jag varit sjukt trött, men det beror ju på att jag inte sover nått, men även övriga familjen har varit jättetrött idag, fattar inte vad som är fel.

Who messed with the time?!

 

(Idag drog jag även på mig ett par byxor ja inte använt på ett tag, inte använt dom för att dom suttit för tajt och jag inte fått igen knappen på dom utan varit tvungen att stänga med bältet. Guess what? Nu behöver jag bältet för att hålla byxorna upp! Dom gled på så fint och nu tappar jag dom istället :) me happy, träningen går så sjukt bra framåt! )

Minus

Minus ett kilo till då

RSS 2.0